Portofoliu

Ajutam brand-urile sa prospere in era digitalizarii, prin website-uri moderne si ad-uri online care aduc clienti potentiali si vanzari. Va prezentam o parte din munca noastra.

OSTARA Charms

Magazin Online

"Am inceput anul 2022 cu o colaborare noua, respectiv cu Andrei Stoiana de la Seipho, omul bun la toate si care intr-un timp record de 2 saptamani; sincer peste asteptarile mele pentru ca ma asteptam la o luna, poate chiar 2, sa construim practic de la zero un site complet nou pentru magazinul online Ostara🙏 Colaborarea noastra a inceput firesc si a raspuns rapid la toate cerintele mele, vorbim totusi de un magazin online de bijuterii personalizate, peste 300 la numar, diverse categorii si 13 colectii, volum de munca si multe detalii. Acum, ma bucur tare mult ca l-am cunoscut si ii mulțumesc pentru tot insa mai ales ca a simpatizat din prima cu brand-ul meu si il recomand cu mare drag."
Alina POPA
Owner Ostara Charms

ROGIN One More International

Website De Prezentare

"Apelez intordeauna la Andrei atunci cand am nevoie de un profesionist pe online. Imaginea conteaza , iar el se pricepe excelent pe acesta nisa. Fie ca am nevoie de site de prezentare, site pentru afacerea mea sau campanie de promovare - Andrei prompt imi da solutii la oricare dintre nevoi. Aceasta munca poate parea la indemana oricui, dar nu este nici pe departe asa. De exemplu, pentru o postare de promovare se folosesc multi algoritmi , politici online, reguli, optimizari , reglaje si sincronizari - un amator nu ar avea de unde sa le stie. Andrei este prompt, serios , rabdator , cu rezultate. L-am recomandat si il voi mai recomanda."
Olivia TERZEA
Owner Rogin One More International

ROOM551

Magazin Online

"Rapid, eficient si mereu profesionist! 3 cuvinte perfecte pentru Andrei! Am rezolvat toate problemele pe care le-am intampinat in cel mai scurt timp si site-ul arata fix asa cum mi-am dorit! Andrei e un bun ascultator si niciodata nu spune ca nu se poate face. Recomand cu caldura o colaborare cu el!"
Eea IKEDA
Owner ROOM551

MARIA Frincu

Website De Prezentare

"Am apreciat foarte mult la Andrei disponibilitatea și deschiderea pe care a avut-o față de conceptul meu pentru site. Sunt artist de cand mă știu, la mine totul este axat pe vizual și Andrei a transpus în site fix asta. Mi-am dorit un site simplu, dar în același timp cu o notă de eleganță și rafinament. Contează foarte mult ca persoana cu care discuți să te asculte și să înțelagă mesajul pe care vrei să-l transmiți."
Maria FRINCU
Psiholog - Art Terapie

STAR Orchestra

NEW Website 

"Iti multumim Andrei pentru colaborarea pe care am avut-o. Rezultatul investitiei in website-ul nostru de la Star Orchestra, s-a vazut in mai putin de 1 luna de la lansarea site-ului Si anume: fara promovare si doar din rezultate organice, din primul client obtinut, am recuperat investitia initiala si am obtinut si un profit de peste 100%."
Sorin MIHALA
Owner STAR Orchestra

COFETARIA Ruxandra

NEW Website 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

MORE Networking

Website Redesign

"Mi-a placut abordarea lui Andrei de la primul contact - natural, centrat pe educatie, fara sa promita mai mult decat poate livra. Am decis sa facem un facelift pentru site-ul www.morenetworking.ro si sa oferim utilizatorului o experienta usoara de navigare in el. Rezultatul este fix cum mi-am dorit - culori, fonturi, asezare, layout si content - toate in echilibru si in acord cu valorile noastre. Mi-a placut disponibilitatea si raspunsul rapid, dar mai ales faptul ca am avut site-ul exact in termenele cerute. Il recomand pe Andrei, pentru entuziasmul si pasiunea cu care pune lucrurile in miscare."
Roxana DOMNICA
Owner More Networking

AMPLI Systems

Website Redesign

"Cu Andrei (Seipho) am obtinut cele mai bune rezultate cu un efort minim din partea mea, am ramas concentrat pe activitatile companiei mele si in paralel am reusit impreuna sa creem cea mai profesionala forma de promovare online."
Andrei MANCIUC
Owner Ampli Systems

IMFS Credit

Website Redesign

"Răbdarea și dedicarea este punctul forte al acestei companii. Activând intr-un domeniu foarte fluctuant, greu și anevoios de cele mai multe ori, Andrei de fiecare data a venit cu soluții, rezolvând cu succes schimbarile venite din partea furnizorii social media. Colaborarea cu Andrei, a depășit deja un an, an in care am ambii am învățat lucruri noi si am crescut împreuna. Recomand o colaborare cu Seipho. Din punctul meu de vedere, calitatea serviciilor este net superioară, la câte companii de top am testat dealungul timpului, Seipho o pot situa in top companii de marketing din Romania!"
Andrei PIRVU
Owner IMFS Credit

IMFS Credit

Social Media Ads

IMFS Credit

Video Ads

IMFS Credit

Google Ads

IDEAL Contour

NEW Website

IDEAL Contour

Social Media Ads

IDEAL Contour

Google Ads

THE Art Place

Ai nevoie de raspunsuri la intrebari?