Informatii Proiect

Client

Flexik Automation​​

Domeniul

Firma Instalatii (Inginerie)​

Tip Proiect

Website De Prezentare + Reclame Online Facebook & Google Ads​

Locatie

Timis, Romania​

5/5
"Dedicati proiectului, creativi si cu abilitati de implementare a ideilor, oamenii Seipho sunt mai mult decat furnizori de servicii de calitate, sunt autentici parteneri de business."
Flaviu OROS
Administrator Flexik Automation
Irina VoineaIrina Voinea
11:47 22 Jun 24
Super happy cu colaborarea noastra! Multumesc Andrei pt implicare, comunicare clara si prezenta, cu multa sustinere 🙂 ❤️🙏🏼 recomand cu drag, super profi, up to date & supportive
Anca FaciuAnca Faciu
17:23 28 Feb 24
Rezultate bune intr-un timp foarte scurt!!!Recomand 👍🏼 👍🏼👍🏼
Roxana StirbuRoxana Stirbu
15:15 06 Feb 24
Colaborarea cu Andrei a fost EXCEPTIONALA! Cu totii ne dorim in viata profesionala "comfortable persons", oameni cu care sa facem treaba repede si bine, fara stres si fara batai de cap. In cuvinte simple: Andrei intelege foarte repede ceea ce-ti doresti, vine in intampinarea ta cu idei "fresh", este mereu disponibil si actioneaza mai repede decat te-ai astepta. Colaborarea noastra a dat roade, iar site-ul arata asa cum mi-am dorit.Iti multumesc Andrei pentru toata implicarea si dedicarea ta! Ramanem parteneri in continuare.Roxana Stirbu - Co-owner Guilty Pleasure - Love made chocolate!
Tabya TabuicaTabya Tabuica
19:31 23 Jan 24
Am ajuns sa colaborez cu Andrei de urgenta, pentru un nou proiect. In doar 5 zile Andrei a reusit sa implimenteaze pe platforma toate ideile mele si a fost super usoara aceasta colaborare ( dupa cateva luni de incercari in alte parti). Acum lucram la noi proiecte si acestea prind contur rapid. Super Profi! Tine-o tot asa ca ma tin de tine🤣
Oana PăunaOana Păuna
15:11 26 Nov 23
Andrei este un colaborator de milioane. Ne-am înțeles din prima clipă și totul merge ca uns. Vorbim puțin, puțină comunicare și multă implicare. Ne înțelegem din 5 cuvinte și facem treabă bună împreună. Mulțumesc pentru încredere!
MirelaMirela
17:09 06 Sep 23
O colaborare buna si eficienta. Colaboram cu echipa de la Seipho deja de peste 4 luni pentru promovarea online a afacerii mele Magazinul De Promotii RoVreau sa va spun ca rezultatele sunt foarte bune si mereu pe crestere. Comunicarea cu ei este una eficienta, mi se explica mereu pasii si bunele practici, luam decizii impreuna cand vine vorba de bugete si implementarile campaniilor sunt rapide.Recomand cu incredere aceasta echipa!
Udrita SilviuUdrita Silviu
20:01 25 Aug 23
Recomandare cu drag pentru colaborarea cu AndreiNumele meu este Silviu Udriță și aș dori să împărtășesc experiența mea minunată în colaborarea cu Andrei, un băiat remarcabil pe care l-am descoperit pe TikTok. La început, am avut doar o discuție cu el, iar el mi-a oferit sfaturi prețioase, chiar și în mod gratuit. Chiar dacă nu a avut timp să mă includă imediat în proiectele sale, a fost generos să împărtășească cu mine cunoștințele și sfaturile sale pentru a ajuta la dezvoltarea afacerii mele.În cele din urmă, am început să colaborez și mi-a creat un site profesional, implementând multiple funcții și caracteristici .Ceea ce apreciez cu adevărat la Andrei este angajamentul și pasiunea sa pentru ceea ce face.Dincolo de expertiza sa tehnică si strategi de marketing , Andrei are abilitatea de a crea o conexiune reală cu partenerii săi de afaceri. M-a sunat personal și a avut grijă să mă țină la curent cu cele mai recente dezvoltări. În plus, entuziasmul și energia sa m-au inspirat să mă implic mai mult în afacerea mea și să mă concentrez pe obiective ambițioase.În final, sunt extrem de mulțumit de colaborarea mea cu Andrei și îl recomand cu căldură tuturor celor care doresc să își dezvolte afacerile. Dacă căutați un partener dedicat, informat și pasionat, Andrei este alegerea potrivită. Cu siguranță a contribuit la transformarea viziunii mele în realitate și sunt recunoscător pentru toată munca sa.Silviu Udriță administrator True GSM .
Ruxandra AriciuRuxandra Ariciu
19:57 17 Aug 23
O alegere inspirată pentru promovarea afacerii mele! Strategiile lor sunt cu adevărat pe termen lung, axate pe calitate și etică. Am fost impresionat de angajamentul și corectitudinea cu care au abordat fiecare aspect al proiectului nostru. Andrei este cu adevărat remarcabil, având abilitatea de a înțelege nevoile clienților și de a oferi soluții personalizate. Ii recomand cu toată caldura.
Alexandru ManolacheAlexandru Manolache
13:33 17 Aug 23
Andrei si echipa de la Seipho lucreaza foarte bine si se adapteaza fara probleme la necesitatile clientului. Este deschis la propuneri si a reusit intr-un timp scurt sa vina cu solutia optima pentru ceea ce ne doream. Mai mult, a contribuit cu idei si propuneri inovatoare, care au generat un rezultat excelent. Site-urile pe care le-a creat sunt calitative din punct de vedere al designului, usor de folosit, intuitive si orientate catre client.
js_loader

Ai nevoie de consultanta gratuita?