Povestea Noastra

Bine Ai Venit

Ne face o deosebita placere atunci cand cineva vrea sa afle mai multe despre noi, despre ceea ce oferim si despre proces. Asa ca: Enjoy Our Presentation.

Cine Suntem

Suntem prima agentie de digital din Romania care te poate scapa de problemele cu achizitia de clienti. De ce? Pentru ca putem crea o 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞𝐠𝐢𝐞 𝟑𝐃 prin modul nostru unic de a colabora cu tine. Si in acelasi timp suntem cei care te ajuta pe tine sa-ti cresti afacerea si sa vii mai aproape de oamenii care au nevoie de tine.

Misiunea Noastra

Sa depasim asteptarile clientilor nostri cu metode inovative, personalizate si masurabile de marketing online (prezenta, promovare si advertising) pentru afacerile lor astfel incat ei sa ajunga mai usor la clientii lor.

Ce Facem

(care dau rezultate – nu gluma)

Procesul Nostru de 6-D

01.

Descoperire

Ca prim pas, trebuie sa ne povestesti despre nevoia ta, despre obiectivele pe care vrei sa le atingi si despre visul tau.

02.

Definire

Impreuna cu tine dupa ce stabilim nevoia si obiectivele, definim solutia. Ce putem sa-ti oferim noi, astfel incat tu sa-ti atingi rezultatele pe care ti le-ai propus.

03.

Design

Dupa ce toate acestea sunt puse cap-la-cap, incepem sa creionam scheletul solutiei. Il punem pe hartie, ii facem o radiografie si o discutam impreuna.

04.

Dezvoltare

Cu scheletul solutiei, mergem mai departe si incepem sa adaugam detaliile ca sa ajungem la forma finala, completa.

05.

(D)Implementare

Odata ce avem forma finala a solutiei; corpul complet echipat, incepem implementarea acesteia. Efectiv – luam fiecare particica din corp si o facem sa prinda viata.

06.

Descarcare

Am ajuns si la ultimul pas al procesului si anume la livrarea formei finale a solutiei si la masurarea rezultatelor, dupa care incepem optimizarea lor, pentru un randament ca la carte.

De ce sa lucrezi cu noi.

Bineinteles ca poti lucra cu altcineva. Decizia sta mereu in mainile tale. Noi doar iti spunem ce ne califica sa te ajutam sa-ti indeplinesti obiectivele.

Cand vine vorba de cifre, se aprind toate luminile. Iar de cifre si analiza se ocupa inginerii din echipa noastra, astfel incat tu sa intelegi valoarea investitiei tale.

Am avut pana acum prilejul de a colabora cu diferite afaceri din domenii cum ar fi: transporturi, medical, farmaceutic, financiar-bancar, beauty si multe altele. De aceea credem ca te putem ajuta si pe tine.

Investim constant in dezvoltarea noastra persoanala, astfel incat tu sa fii mereu in top cu tot ceea ce inseamna influentele din domeniu, trenduri si schimbari.

Fie ca vorbim de textele dintr-un website, de texetele unei reclame sau de textele unei postari pe social media, acestea trebuie sa urmeze o strategie bine-definita inca de la inceput.

Ca sa minimizam riscul ca bugetul reclamelor tale sa fie afectat, sau website-ul tau sa nu functioneze, cu acordul tau, noi monitorizam constant parametrii de functionare ai serviciilor noastre.

Testam, testam, testam. Culegem toate datele necesare unei analize amanuntite a audientei tale, apoi modificam si optimizam totul astfel incat tu sa beneficiezi de un ROI (Return Of Investment) – de top.

Suntem tineri, dar ambitiosi. Energia este punctul nostru forte prin care vrem sa livram calitate, in urma careia sa vina si rezultatele.

Ti-am spus ca ne plac cifrele.

O sa punem cateva aici, iar pe restul le pastram pentru tine.

1 +
Clienti Fericiti
1 +
Pagini Web Livrate
100 +
Texte De Reclama Rulate
1 K+
Lei Rulati In Reclame Online

Am investit in noi pentru tine.