Cine suntem

Suntem o agentie de digital cu focus pe oameni si pe rezultate, oferind noi perspective si solutii pentru clientii nostri.

Indemanarea, flexibilitatea, ambitia si experienta noastra – dezvoltata in peste 5 ani de inginerie si peste 2 ani de antreprenoriat in marketing-ul online, ne-a creat sansa de a aduce rezultate minunate pentru clientii nostri.

Misiunea Noastra

Suntem hotarati sa ajutam antreprenorii si afacerile lor sa aiba o prezenta online solida, care sa-i scape de grija lipsei de clienti.

         O nevoie pe care am descoperit-o. Si anume aceea ca multi antreprenori incearca din rasputeri sa-si atraga clienti pentru afacerile lor, dar din diferite motive nu prea reusesc acest lucru, ajungandu-se de multe ori la evenimente mai putin fericite.

Lumea se schimba rapid.
Noi te ajutam sa tii pasul cu ea.

Iata ce putem oferi:

dezvoltare website

promovare online

"Rezultatul este fix cum mi-am dorit - culori, fonturi, asezare, layout si content - toate in echilibru"

Mi-a placut abordarea lui Andrei de la primul contact - natural, centrat pe educatie, fara sa promita mai mult decat poate livra. Am decis sa facem un facelift pentru site-ul www.morenetworking.ro si sa oferim utilizatorului o experienta usoara de navigare in el. Rezultatul este fix cum mi-am dorit - culori, fonturi, asezare, layout si content - toate in echilibru si in acord cu valorile noastre. Mi-a placut disponibilitatea si raspunsul rapid, dar mai ales faptul ca am avut site-ul exact in termenele cerute. Il recomand pe Andrei, pentru entuziasmul si pasiunea cu care pune lucrurile in miscare.
Roxana Domnica
Fondatoarea MORE networking

Rezultatul investitiei in website-ul nostru de la Star Orchestra, s-a vazut in mai putin de 1 luna"

Iti multumim Andrei pentru colaborarea pe care am avut-o. Rezultatul investitiei in website-ul nostru de la Star Orchestra, s-a vazut in mai putin de 1 luna de la lansarea site-ului Si anume: fara promovare si doar din rezultate organice, din primul client obtinut, am recuperat investitia initiala si am obtinut si un profit de peste 100%.
Sorin Mihala
Fondator STAR Orchestra

Ai nevoie de consultanta gratuita?