descopera

Serviciile noastre

DEZVOLTARE
WEBSITE

PROMOVARE
ONLINE

Servicii Creare Website

In aceasta era digitala accentuata, site-ul dumneavoastra este fata vazuta a brand-ului pe care il reprezentati. Transformam cu pricepere brand-ul dumneavoastra intr-un site web dinamic care arata grozav pe toate platformele digitale. Cu o atentie meticoloasa la detalii, creatiile noaste web sunt personalizate pentru a raspunde nevoilor afacerii dumneavoastra in cel mai eficient si captivant mod.

Research

Design

Copywriting

Dezvoltare

SEO On Page

Promovare Google, Facebook & Instagram

Ne folosim de expertiza noastra in publicitate pe Google, Facebook si Instagram pentru a crea campanii care sa impinga afacerile clientilor nostri catre urmatorul nivel. De asemenea, gestionam si optimizam in mod continuu campaniile pentru a ne asigura ca ele genereaza cat mai multi clienti potentiali si vanzari la cel mai mic cost.

Strategie & Research De Audiente

Conturi De Reclame

Texte & Vizualuri

Campanii Structurate

Testare & Optimizare

"Am obtinut cele mai bune rezultate cu un efort minim din partea mea"

"Cu Andrei (de la Seipho) am obtinut cele mai bune rezultate cu un efort minim din partea mea, am ramas concentrat pe activitatile companiei mele si in paralel am reusit impreuna sa cream cea mai profesionala forma de promovare online."
Andrei Manciuc
Fondator ampli systems

"Nu l-am cunoscut inca personal pe Andrei, dar el este acel om cu care am avut de la inceput conexiune."

Două dintre principiile după care îmi ghidez activitatea, comunicarea și conexiunea cu oamenii, mi-au dovedit că aduc cele mai bune rezultate într-o echipă. Ei bine, nu l-am cunoscut încă personal pe Andrei, dar el este acel om cu care am avut de la început conexiune și cu care, bineînțeles, am rămas conectată. Experiența de a colabora cu el a fost bazată pe multă implicare, disponibilitate, încredere și entuziasm. Recomand cu căldură serviciile lui dacă ai nevoie de marketing și simți că rezonezi cu el.
Loredana Goarna
- FARMACIST FARMACIILE NAPOFARM-

Ai nevoie de consultanta gratuita?